Масови кражби в Пловдив и региона в края на отпускарския сезон

15:13, 21 авг 16 25 420 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сигнал за домова кражба бе получен вчера в РУ – Стамболийски. 58-годишен мъж от село Куртово Конаре се оплакал, че за времето между 5.30 часа и 20.30 часа, през прозорец от жилището му са отнети 1500 паунда и около 40 грама златни накити. На адреса е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. Работата по разкриването му на продължава разследващ полицай.

Взломна кражба била извършена от лек автомобил, паркиран в жк „Тракия” в Пловдив. В Пето РУ постъпил сигнал от 28-годишен мъж, че в петък срещу събота била разбита врата на „Фиат”-а му. От колата липсват бутилка за газовата уредба, акумулатор, музикално устройство и други вещи. Извършен е оглед. Предприето е разследване в рамките на образуваното досъдебно производство.

17-годишен се озова в полицейския арест за кражба. Към 15 часа вчера в Четвърто РУ било съобщено, че от павилион за продажба на вестници и списания на бул. „Шести септември” са откраднати близо 60 лева. При организираните незабавни издирвателни действия криминалистите установили автора – 17-годишно момче, известно с подобни посегателства. С полицейска заповед младият пловдивчанин е задържан за 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

В полицията в Карлово е задържана 26-годишна извършителка на джебчийска кражба. Около 12 часа вчера на ул. „Цар Симеон” в града Г.Г. от великотърновското село Добри дял била хваната при опит да отнеме портмоне с 85 лева, банкови карти и лични документи, оставено в чанта на детска количка. Срещу жената е започнато бързо производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама