Треньорът на ЦСКА Христо Янев подаде оставка

18:01, 21 авг 16 / Спорт 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев подаде оставка. Своето решение той оповести на извънредна пресконференция на стадион "Българска армия" днес, 21 август. 

Обоснова оставката си с разочарованието на феновете и слабата игра, която демонстрира отборът от началото на сезона.

Още след равенството 1:1 с Пирин в Благоевград снощи треньорът каза, че е готов да поеме отговорност.

„Не ми е приятно да виждам хората да си тръгват разочаровани от стадиона. Болката, изписана на лицата им, ме кара да се чувствам зле. У моите футболисти пък не виждам духа, който искам. Момчетата трябва да разберат, че е нужен характер, когато си играч на ЦСКА. Никога не съм бягал от отговорност, няма да го направя и сега и затова ще подам своята оставка”, заяви младият специалист.

Янев допълни, че оставката му е окончателна и ръководството е наясно с неговото решение. Сега изчаква решението на шефовете на „червените”. Попитан дали би останал начело на ЦСКА, ако клубното ръководство не приеме оставката му, той отговори, че това е в сферата на възможностите, но ще изчака и ще реши.

Твърди се, че ако се стигне до очакваната раздяла с Янев, фаворит да поеме поста му е Любослав Пенев, който вече беше начело на ЦСКА в два различни периода. Младият специалист заяви, че решението му по-никакъв начин не е свързано с тези слухове.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама