"Локо" Русе надви "Ботев" НП с 3:1

19:55, 21 авг 16 / Спорт 25 360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Локомотив" Русе победи "Ботев" Нови пазар с 3:1 в мач от втория кръг на Североизточната трета лига. Двубоят се игра на Градския стадион в дунавския град.



Изникналите храсти в някои от секторите обаче напомниха, че поддръжката на съоръжението в момента е на заден план, докато се очакват ремонтните дейности, свързани с подмяна на терена и монтиране на осветление, за които финансиране осигури спортното министерство.



Домакините започнаха по-добре и логично поведоха в резултата. Още във 2-ата минута 40-годишният капитан и пом. треньор на "железничарите" Ивайло Кирилов завърши многоходова атака с гол за 1:0.

Последваха сблъсъци и разправии между футболисти, които припомниха бързо на 100-тината зрители по трибуните, че срещата е от третото ниво на родния футбол. 

Именно след подобен двубой русенският опорен халф Живко Парашкевов се наложи да напусне играта принудително. Все пак до почивката локомотивци създадоха още няколко положения за отбелязване на гол, но Динко Станчев и Радомир Хараланов не намериха целта.



За сметка на това по-малко от 10 минути след подновяването на играта неразбирателство между бранителя Мартин Иванов и вратаря Пламен Сашев прати топката в русенската врата за 1:1.

Още в ответната атака Радомир Хараланов обаче върна преднината за домакините за 2:1.

В 62-ата минута "железничарите" увеличиха аванса си чрез Динко Станчев, който не сгреши, останал сам срещу противниковия страж за 3:1.

До последния съдийски сигнал и двата отбора имаха своите шансове, но резултатът остана непроменен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама