Купа "Сливен" отиде при тима на "Узана" - Габровo

08:36, 22 авг 16 / Спорт 25 277 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Състезателите от Клуб по спортно ориентиране  "Узана" - Габрово спечелиха купа "Сливен" в Националното състезание по ориентиране. На второ място се наредиха състезателите на КСО "Вариант 5" - Търговище, а третото място заеха участниците от КСО "Валди" - София.

 Председателят на Общински съвет - Сливен Димитър Митев награди победителите в тридневното състезание по ориентиране "Sliven 3 O days", което се проведе в местността Карандила край Сливен.

 "Изключително съм щастлив, че Сливен за пореден път е домакин на Националното състезание по ориентиране. В лицето на Общината и Общински съвет - Сливен имате приятел и съмишленик. Поздравявам организаторите и всички участници, като им пожелавам високи спортни постижения", заяви Димитър Митев при връчване на наградите.

С минута мълчание беше почетена паметта на Благой Стефанов - състезател по ориентиране от клуб "Бачо Киро"-Дряново, който е починал днес в родния си град. Клубът по ориентиране "Сините камъни"-Сливен, който спечели купа "Дилян Ибришимов", предаде своето отличие на клуб "Бачо Киро" в памет на своя приятел.

 Състезанието по ориентиране "Sliven 3 O days" се организира от Спортен клуб по ориентиране "Сини камъни", със съдействието на Община Сливен и Туристическо дружество "Сините камъни". Надпреварата се проведе от 19 до 21 август в района на Природен парк "Сините камъни", местност "Слънчева поляна".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама