Митьо Очитe още не е разпитан за стрелбата срещу него

15:47, 22 авг 16 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Спецпрокуратурата все още не е разпитала Димитър Желязков – Митьо Очите за стрелбата срещу него в Слънчев бряг, при който беше тежко ранен. Това обяви ръководителят на апелативната специализирана прокуратура Даниела Попова, предаде репортер на София Topnovini.bg. Причината е тежкото здравословно състояние, в което той беше.

Митьо Очите беше изписан преди дни от „Софиямед“, където се лекуваше близо два месеца. Той претърпя успешна ендоскопска операция на уретер, а сега му предстои допълнително лечение в рехабилитационен център.

Попова е категорична, че ще има обвинени, когато разследващите съберат достатъчно доказателства, че някое от лицата, е съпричастно в извършването на престрелката срещу Митьо Очите, при която човек от обкръжението му загина.

По думите на главния секретар на МВР Георги Костов за конфликта в Слънчев бряг, в който е замесен и Димитър Желязков, има не само причини, но и конкретен повод. Той подчерта, че причините са комплексни и не са свързани единствено с наркоразпространение, но и с бизнес начинания.

Бургаската окръжна прокуратура работи по няколко версии за случилото се, допълни Костов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама