Хванаха трима с наркотици в Добрич

16:12, 22 авг 16 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима мъже, държащи у себе си наркотици, са установили полицейските служители, съобщиха от ОД на МВР в Добрич.

На 19 август, около 15:00 часа в с. Кранево, обл. Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Пежо” със софийска регистрация. В хода на проверката е установено кафяво прахообразно вещество, с тегло 0,3 грама реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество хероин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.Б. (27 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Балчик.

На 20 август, около 00:15 часа в к.к. Албена е извършена проверка на Н.В. (19 г.) и И.И. (20 г.), и двамата от град Добрич. В хода на проверката е установено, бяло прахообразно вещество с тегло 1,6 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

На 21 август, около 15:30 часа на околовръстен път град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Сеат” с добричка регистрация. В хода на проверка е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,4 грама реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан е криминално проявения Г.Д. (23 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама