Шуменка взе телевизор, спечелен с касова бележка за 69 стотинки

17:12, 22 авг 16 25 531 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Маргарита Янкова от Шумен днес получи телевизора, спечелен от лотарията на НАП с касови бележки. Наградата връчи директорката на местния офис Светла Върбева. 40-инчовият 3D „Панасоник” е спечелен с касова бележка за 69 стотинки.

„ Купих си един хляб от супермаркета и така сега имам телевизор за над 1000 лв.”, радва се Маргарита, която от години е безработна.

58-годишната шуменка участва в лотарията на НАП от старта на играта на 16 ноември миналата година и досега е регистрирала 476 касови бележки.



За това, че я е споходил късмета разбрала от служителка, която се обадила по телефона. В началото тя не повярвала, че наградата е нейна. Усъмнила се даже дали не става въпрос за телефонна измама, защото два дни преди това имала такова обаждане.

Досега не е печелила такава голяма награда. Маргарита смята, че месец юли е късметлийски за  семейството й, защото е свързан с годежа й и рождения ден на майка й.

Жената била сигурна, че ще спечели от тази лотария,защото е изряден данъкоплатец и гражданин. Мислела си, че ще й се падне телефон, но пък съпругът и синът я изненадали като й подарили телефон. „Така остана да спечеля телевизора”, шегува се Маргарита.



Новият 40-инчов телевизор ще бъде сложен на централно място в хола на семейството, което има още два тв приемника.

Жената обича да гледа телевизия и не пропуска новините. Сега на новия телевизор ще се наслаждава и на прекрасна картина докато следи любимите си документални филми на Нешънъл Джиографик и Дискавъри. Всички екстри на новия телевизор ще ползва и тригодишното й внуче, когато е на гости на баба и дядо.  

Това е втората награда от лотарията на НАП, която идва в Шумен. Преди това бе спечелен смарт телефон.

Общо в играта на данъчните са регистрирани близо 38 милиона касови бележки на стойност близо половин милиард лева, съобщиха от шуменският офис на НАП.

До момента са спечелени 35 смарт телефона и 8 телевизора. Голямата награда - чисто нов лек автомобил, ще бъде връчена в края на годината.

В лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г.

Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Имената на победителите можете да видите на сайта на лотарията.

Общо 4 246 жители на област Шумен са регистрирали до момента касови бележки за участие. Регистрираните бележки са 1 266 093 броя на обща стойност 14 537 048,13 лева.

През сайта на НАП шуменци са регистрирали 1 253 919 касови бележки., през мобилното приложение Android са регистрирани 11 046 касови бележки от 74 потребители, а чрез IOS12 лица са регистрирали 1 128касови бележки.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от НАП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама