Четирицифрена е намерената от пенсионер крупна сума пари в Перник

10:40, 24 авг 16 / Политика 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пети ден вече никой не е дошъл да потърси крупна сума пари, намерена в Перник. Според началника на полицията в града, вероятно този, който ги е изгубил не вярва, че някой го е намерил и ги е предал. „При повече публичност вероятно той ще се появи“, допълни той и обясни, че сумата е четирицифрена пред „Нова тв“.

Човекът намерил сумата е пенсионер. Той разказа, че отишъл на пазар да си купи диня, срещнал се с жена си, а после като тръгнали да се прибират намерил на тротоара пачка пари. Мъжът обясни, че се е чудил дали да ги остави в близкото магазинче, но се отказал. Въпреки това попитал продавачката дали някой е питал за изгубена вещ, но ударил на камък.

„Не ми дойдоха на акъла лоши мисли. С жена ми се разбрахме, че най-удачно е да ги предадем в полицията“, заяви възрастният човек. Неговите познати обаче го съветвали да запази парите.

На въпрос дали успява да свърже двата края, той не се оплака, че има финансови трудности и заяви, макар и с неудобство, че като миньор пенсията му е 700 лв., а на жена му 150 лв. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама