Ще обсъждат изпълнението на бюджета на Община Търговище за 2015 г.

14:48, 24 авг 16 25 489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Публично обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета и на сметките за средства от Европейския съюз на Община Търговище за миналата година  година ще се проведе през следващата седмица, информираха от пресцентъра на местната администрация. Събитието е насрочено за 16 часа на 25 август в зала „Христо Самсаров”, където заседава Общинския съвет. 

Над 48 млн. лв. е стойността на бюджета за 2015 г., който е бил разпределен по различни дейности. Отчетът за неговото изпълнение е заверен без забележки, според одитно становище на Сметна палата. Подробна информация за постъпилите и разходвани средства ще бъде изнесена от заместник-кмета Валентин Велчев.

"Кметът на община Търговище и председателят на Общински съвет Търговище канят жителите на града, представители на бизнеса, НПО и цялата търговищка общественост да включат в публичното обсъждане и се запознаят подробно с отчета за изпълнението на средствата", съобщиха от местната администрация и допълниха, че всички материали по темата са публикувани на сайта на Община Търговище: www.targovishte.bg.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама