Шуменецът, нарязал жена си, "уволни" служебния си адвокат

15:33, 24 авг 16 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стефан Стефанов, който бе задържан в неделя заради убийството на жената, с която съжителствал - Галя, уволни служебния си защитник по време на делото за постоянното му задържане под стража.

Пред съда Стефан се обърна към адвоката си с думите "Нищо не си направил. Уволнен си". Мъжът поиска да търси личен защитник, което наложи прекъсване на делото до 16.15 часа.

Убийството е било извършено в периода от 12 до 21 август 2016 г. Сигнал за изчезналата жена от Варна, с която извършителят се събирал и разделял многократно, е бил подаден от близките й на 19 август 2016 г. в Шумен. 49-годишната Галя Д. е била обявена за  издирване.

На 21 август 2016 год. при проверка в дома на Стефан в кв. „Гривица“ в Шумен полицейски служители открили в килер до къщата му разчленен труп и тленни останки в напреднал стадий на трупно разложение. Стефан Ст. обяснил пред служителите, че това е убитата от него Галя.

Стефан е осъждан 7 пъти за шофиране в пияно състояние и за неизпълнение на наложени мерки по Закона за защита от домашно насилие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама