Целият отбор на „Нефтохимик“ релаксира на остров Света Анастасия

16:03, 24 авг 16 / Спорт 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По много интересен начин протече днешният ден за футболистите на „Нефтохимик“. Те заедно с треньорския щаб, както и част от ръководството на „шейховете“ посетиха остров Света Анастасия край Бургас. Там играчите бяха посрещнати от управителя на туристическия обект Павлин Димитров и бяха разведени по всички значими точки да прекрасната забележителност.

Футболистите останаха възхитени от богата история на малкия остров, а домакините от Света Анастасия изненадаха своите гости с прекрасен обяд, който беше съставен изцяло от рибно меню.

Междувременно кметът Димитър Николов лично е поздравил играчите на „Нефтохимик“ за постигнатата първа победа в шампионата в миналия кръг срещу „Берое“ и пожелава на отбора да грабне трите точки и при предстоящото гостуване на пловдивския „Ботев“ в събота.

На този етап треньорският щаб може да разчита на всички свои футболисти с изключение на Атанас Чипилов, който лекува травма в коляното, както и трайно контузения Живко Хаджиев. До края на седмицата „Нефтохимик“ ще тренира едноразово, а в петък тимът заминава за Пловдив за мача от 5-я кръг на шампионата. Срещата е в събота от 19:00 часа на базата на „канарчетата“ в кв. „Коматево“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама