Режисьорът Педро дел Санто идва във Варна за „Любовта е лудост“

17:34, 24 авг 16 / Култура 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Испанският режисьор Педро дел Санто пристига утре по покана на „България Филм Вижън“. В рамките на предсотящия Межуднароден филмов фестивал „Любовта е лудост“ той ще представи лично своята комедия „Мацки параноички“. Филмът бе един от испанските кандидати за „Оскар“ за чуждоезичен филм през 2015 г.

Известен като моден фотограф, Педро дел Санто прави своя режисьорски дебют с тази фешън комедия. Режисьорът е основател на „Ел Гато Перса Филмс”, чийто късометражен филм печели дебютна първа награда за най-добър късометражен филм на фестивала в Калифорния и почетната награда на журито на Международния филмов фестивал за късометражни филми в Ню Делхи. Педро дел Санто също печели наградата на публиката за редактиран формат на Фестивала за късометражно арт кино в Лос Анжелис. Той е президент и главен изпълнителен директор на Адвокатското дружество за патенти и търговски марки „Офисина Гарсия Кабреризо“.

„Мацки параноички“ разказва историята на три испански момичета - Ана, Паула и Вероника. Те са очаровани от работата като модели и от вълнуващия живот, който тя предлага. Изпълнени с амбиции да успеят, те преминават през пълния комплект изкушения, който съпровожда модния свят - власт, любов, изневяра, дрога, секс, предателства. Трите мацки бързо откриват тъмната страна, скрита зад славата и блясъка на прожекторите. Притиснати до ръба, те оцеляват, като се сблъскват с реалността и се научават да ценят приятелството и семейството над съблазните и фалшивия блясък на модния свят. Заедно те успяват да заблестят в тъмните сенки на Мадрид в модната агенция „Нова мода“.

Ако сте харесали "Дяволът носи Прада" и "Сексът и града", със сигурност ще ви допадне и „Мацки параноички“, твърдят от „България Филм Вижън“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама