Вандали пак разбиха новата фитнес площадка в Девня

18:02, 24 авг 16 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новата фитнес площадка в местността Разсадника в кв. „Девня -2“ за пореден път е станала обект на вандалски акт, съобщиха от кметската администрация. Прясно зачимената трева е полята с неустановена до момента течност, от която е пожълтяла, а от един от модерните тренажори са изтръгнати 4 анкер болта, които са захвърлени в близките храсти.

За по-малко от месец това е второ престъпно посегателство срещу площадката, изградена по европейски проект. Според общинската администрация това е знак, че Девня има проблем с обезпечаването на обществената сигурност, при това на място с добра видимост, в близост до осветен централен булевард.

От администрацията припомнят, че нямат законови правомощия да провеждат процесуално-следствени действия, да повдигат обвинения и да постановяват присъди. Затова молят хората, които имат информация за извършителите, да я споделят с лично съобщение във Фейсбук профила на кмета Свилен Шитов, в страницата Девня - древна и съвременна или да уведомят дежурния в общината на телефон 0519 47100, като гарантират анонимността им.

Ден след предишното посегателство срещу площадката изтръгнатите седалки от уредите бяха намерени с помощта на анонимно телефонно обаждане.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама