Приемат заявления за получаване на храна от детската кухня в Исперих

18:02, 24 авг 16 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Започна приема на заявления за получаване на детска храна от детска кухня към ДГ „Първи юни“ в Исперих, съобщиха от общинската администрация.

Кухнята ще предлага храна за обяд на неорганизиран контингент от деца от 10-месечна до три годишна възраст, отглеждани в домашна обстановка.

Регистрацията на желаещите за получаване на храна от детската кухня ще се извършва чрез подаване на писмено заявление, придружено от бележка от личния лекар с указания за хранителния режим и копие от удостоверението за раждане на детето. При удовлетворяване на молбата ще се издав абонаментна карта, срещу която ще се закупуват купони по предварително изготвено меню.

За получаването на детска храна от детска кухня родителите или настойниците на децата ще заплащат такса в размер, определен от Общинския съвет в Наредба № 11 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Исперих.

Желаещите могат да подават своите заявления в Общинска администрация Исперих, находяща се на ул. „Васил Левски“ № 70, кабинет № 3.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама