Шуменска фирма с грамота за български производител от "Добрички панаир"

18:13, 24 авг 16 25 465 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Грамота за български производител получи Мадара Агро" ЕООД Шумен „Добрички панаир" АД по време на 24-о Международно изложение „Селското стопанство и всичко за него".

"Недко Недков – Овчарово" ЕООД пък получи приз и грамота от изложението. Наградата се дава за отглеждане на чисти растителни култури, производство на висококачествено мляко, млечни произведения, биогаз и месо.

Грамоти бяха връчени на „Агроном I Холдинг" ЕООД Добрич - за традиционно участие в изложенията на „Добрички панаир" АД; на „Дендани" ЕООД Враца - за производство на семечистачни машини и на Пионер Семена България ЕООД София -лидер в търговията със семена, царевица и слънчоглед.

Над 90 фирми от страната и чужбина участват в започващото днес в Добрич международно изложение "Селското стопанство и всичко за него".

Панаирът тази година има нова локация - изложителите разполагат с терен от 150 декара на изхода на Добрич за Варна, като демонстрациите на селскостопански дейности с нови модели машини се провеждат на място за удобство на посетителите.

За първи път предвид новото местоположение на изложението по-широко е представен и животновъдния сектор. Посетителите имат възможност да се запознаят отблизо с породата коне Английски чистокръвен, крави порода Холщайн и овце порода "Ил дьо франс".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама