Разградчанка е сред финалистките за титлата „Мис Национален отбор”

06:14, 25 авг 16 / Любопитно 25 464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 20 ноември в зала „Булстрад Арена" в Русе ще бъдат избрани новите три момичета, които ще носят титлите „Мис Национален отбор по футбол, волейбол и баскетбол" през следващите две години. До финалния етап достигнаха 16 участнички, съобщават организаторите на събитието. Има представителки от Разград, Габрово, Плевен, София, Дряново, Казанлък, Пловдив, Варна, Сливница, Луковит, Враца, Русе и Стара Загора. Представителката на Разград е 19-годишната Айсун Сюлейманова. Тя ще се бори за титлата "Мис Национален отбор по баскетбол".

Конкурсът ще се проведе за първи път извън София и за първи път ще бъде достъпен за феновете на трите най-атрактивни колективни спорта в България. Зрителите ще имат възможност да се насладят на шоуто и на живо.

Присъстващите в залата ще станат свидетели на едно интересно състезание, в което еднакво важни са красотата, сценичното поведение, личностното излъчване и не на последно място - отношението към спорта и отборната игра – качество, необходимо за всяка дама, която носи приза "Талисман на национален отбор".

Шоуто ще бъде подсилено от атрактивно художествено осветление, сценични ефекти и специално ушити костюми , за които голям принос имат студентите от катедрата "Мода" на Националната художествена академия. Както в предишните издания и в тазгодишното, момичетата ще дефилират на изцяло авторска, българска музика изпълнена на живо.

Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на Eventim. Цените са между 15 и 40 лева.

Отстъпки ползват деца до 8 год., групи над пет души и деца в неравностойно положение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама