Хиляди туристи празнуваха рождения ден на Албена (снимки)

20:24, 25 авг 16 25 463 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 5 000 туристи и гости на Албена отпразнуваха 47-ия рожден ден на ваканционното селище. На откритата сцена до хотел Добруджа виртуозите от Националния музикален театър подариха на зрителите невероятния спектакъл „Блясъкът на оперетата и мюзикъла“, изпълнен с много страст, романтика, хумор и любов.



Гостите имаха възможност да се насладят на откъси от вечните шедьоври "Царицата на Чардаша", "Графиня Марица", Кан-Кан из увертюрата от "Орфей в ада", "Котките", "Чикаго", "Моята прекрасна лейди" и много други.



Пред публиката своето вокално майсторствто и артистичен талант представиха едни от най-популярните и обичани звезди на съвременния български музикален театър Марияна Арсенова, Олга Михайлова, Людмила Козарева, Христо Сарафов, Александър Мутафчийски, Добрина Икономова, Катерина Тупарова и др.



Програмата завърши с танци на открито до полунощ. Гостите опитаха от празничните торти, украсени специално за рождения ден на ваканционното селище, както и много други сладки вкусотии, приготвени от майстор-сладкарите на Албена. За наздравици пък бяха осигурени безплатни бира и шампанско.



Купонът продължи с афтър парти на плажа в Бийч Клуб Ганвие, където дуото дижеи Love Vibes, с чаровната вокалистка Валентина, се грижеха за доброто настроение на празнуващите.



Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама