Сираци от Плевен изнесоха фолклорен концерт в Албена

09:04, 26 авг 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Деца в неравностойно положение от СОУ „Св.Св. Кирил и Методий“  в Пордим изнесоха впечатляващ фолклорен концерт на най-голямата сцена в курортния комплекс Албена, съобщи  председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов. По думите му изявата на малките таланти в един от най-луксозните петзвездни хотели на комплекса е "взривила" публиката. 

Той припомни, че в рамките на организирания летен лагер  с подкрепата на народния представител от Плевен Владислав Николов, 33 деца и ръководители от пордимското училище имат незабравим летен отдих от 20 до 27 август в курортен комплекс Албена.

Освен заради социалния статус на децата, народният представител е подкрепил участието им  заради таланта и уменията, които притежават, както и заради множеството награди в национални конкурси.

Днес те ще изнесат концертна програма и на друга сцена в курорта. Слави Михайлов сподели, че в програмата на летния лагер на децата са включени спортни събития, посещения на атракции и други забавления, за да се подари незабравимо и вълнуващо лято на децата  и те да се научат да вярват в доброто.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама