Оставиха за постоянно в ареста наркоразпространител от село Правда

11:33, 26 авг 16 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По искане на Окръжната прокуратура  в Силистра  днес, 26 август 2016 г., състав на Силистренския окръжен съд взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“  спрямо  27-годишния Светлин П. от село Правда, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

 Той е обвинен за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества  хашиш – престъпление по член 354а, ал. 1 от Наказателния кодекс.

По време на специализирана полицейска операция на 22 август 2016 г., проведена в района на Дулово и насочена за противодействие на разпространението на наркотици, 27-годишният мъж е засечен в района на стадиона в село Правда, където живее. При претърсване на автомобила му „Фолксваген пасат“ Светлин П. предал доброволно  няколко пакетчета с кафява смола, които реагирали на полевия тест като канабис.

При извършеното претърсване на дома му в село Правда са иззети още 61 парчета смолиста маса.  Общото количество на намерените и иззети наркотици е 124,2 грама.

Светлин П. е направил самопризнания. Това престъпление е извършено в изпитателния срок на присъдата му за шофиране без правоспособност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама