Двама в болница след катастрофи в Добричко

11:41, 26 авг 16 25 503 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Младеж е настанен в МБАЛ-Добрич след ПТП в района на с. Ваклино, съобщиха от ОД на МВР.

На 24 август, около 20:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на главен път I-9 в района на с. Ваклино, обл. Добрич. Установено е, че товарен автомобил „Фиат” с добричка регистрация излизайки от крайпътна отбивка отнема предимството на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП са нанесени материални щети по МПС.

От настъпилото ПТП е пострадал водача на лекия автомобил П.П. (26 г.) от град Шабла, настанен в МБАЛ Добрич за наблюдение без опасност за живота. Водача на товарния автомобил Б.К. (32 г.) от с. Ваклино е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат.

Взети са кръвни проби за изследване по надлежния ред. 

На 25 август, около 17:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път II-97 в близост до разклона за с. Врачанци, обл. Добрич.

Установено е, че лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС, напуска пътното платно и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента е пострадал водача на автомобила И.Б. (35 г.) от град Добрич.

Същия е настанен в МБАЛ Добрич за наблюдение без опасност за живота.

Взета е кръвна проба за изследване по надлежния ред. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама