Каскадьори на мотори правят шоу в Слънчев бряг

09:04, 27 авг 16 / Спорт 25 415 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Грандиозно шоу с мотори ще се състои днес в Слънчев бряг. Поводът е десетият рожден ден на клуб „Несебър Мото“. Началото е в 10:00 часа на Южния плаж.

Бийч парти, морска обиколка с круизен катамаран, стънт шоу и Несебърмото парти – това са само част от мероприятията за празника на мотористите, които ще разчупят стандартите и ще предоставят незабравими емоции. Стънтът пред хотел „Европа“ ще спре дъха на присъстващите с каскадите на професионалистите от шоуто „Полицейска академия“, което ще е подарък от клуба не само за гостите на празника, но и за всички туристи в Слънчев бряг.

„Несебър Мото“ вече 10 години развива спортна, мото, туристическа и обществена дейност. От тази години той има нов, трети поред, председател - Кръстьо Пеев. Клубът се гордее с десетки завоювани международни и национални отличия. Участва активно в обществения живот. Сред проявите, които организира, е уникалното състезание по Супермото в Слънчев бряг по случай 50-годишнината на комплекса, както и състезание по ендуро кръг от националния шампионат. През 2008-ма организира „Несебър Мото Бийч Уикенд“, с което отново излезе от познатите рамки за събития на мотористи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама