Култовите музиканти от GIPSY 4 EVER се включват в българска благотворителна инициатива

19:05, 27 авг 16 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
GIPSY 4 EVER, които ще открият 12-тия Есенен салон на изкуствата в Пловдив на 2 септември на Античния театър се включват в българска благотворителна инициатива в подкрепа на уязвими деца.

Музикантите от GIPSY 4 EVER, бивши звезди на Джипси Кингс, заедно с „Кремона България“ ЕООД ще подкрепят VII –то издание на „Вечер на добродетелите“, най-голямата благотворителна инициатива на фондация „За Нашите Деца“. 

По традиция, известни личности от цял свят даряват вещи с колекционерска стойност за каузата на фондацията - щастливо детство и светло бъдеще на най-уязвимите деца в България. Сред уникалните предмети, за които гостите на тазгодишното издание на „Вечер на добродетелите“ ще се съревновават, е китара предоставена от „Кремона България“ ЕООД, на която ще се подпишат всички членове на GIPSY 4 EVER, които са тук за предстоящия си концерт на 2 септември от 20 часа на Античния театър в гр. Пловдив. Музикантите са известни с това, че свирят на инструменти „Кремона“.

Виртуозните музиканти ще представят на Античния театър всички хитове на ДЖИПСИ КИНГС , събрани в новия проект GIPSY 4 EVER. В центъра на възпламеняващия концерт ще е музикалният ръководител и главен композитор на ДЖИПСИ КИНГС -  басистът КСАВИЕ ПАДИА.  Днес, GIPSY 4 EVER са още по-силни, по-добри и представят с невероятен звук и плам всички хитове, гарнирани с няколко чисто нови композиции.

Билетите, които са на цена 35 лв. се продават на касата пред община Пловдив, както и в мрежата на EVENTIM в цялата страна.

Седмото издание на Вечер на добродетелите ще се проведе на 26 октомври 2016 г. в центъра за високо технологични иновации Sofia Tech Park, като 100% от набраните средства ще бъдат инвестирани в изграждането на модерен център за социално-здравни услуги на мястото на дома за изоставени бебета „Св. София“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама