Стотици жители отбелязаха празника на Община Иваново

10:08, 28 авг 16 25 572 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР Пламен Нунев и Светлана Ангелова приветстваха вчера /27 август 2016 година/ жителите на село Иваново и съседните кметства по повод празника на Общината. Информация за празненствата съобщават от прес центъра на партията. 

„Тази дата се отбелязва от всички граждани на Общината поради факта, че след местните избори през есента на 2015 година са създадени всички предпоставки за продължаване на напредъка във всички сфери на обществено – политическия живот. Те се използват пълноценно, за да се осъществят поставените от вас самите цели и задачи, предвидени в приоритетите от управленската програма на кмета г-н Миланов“, каза г-н Нунев. Той изрази пълната подкрепа на народните представители за всички, които въпреки сложната обстановка считат, че промяната трябва да продължи. „Това е единственият път, който ще позволи на Община Иваново да постигне онези европейски стандарти, към които се стремим през 9-те години членство в Европейския съюз“, е подчертал той пред стотиците жители на региона, събрали се по традиция на брега на Дунава в селищно образувание „Стълпище“. 

„Радвам се, че както всяка година тук сте се събрали млади и стари, за да празнувате заедно. Нека да има повече такива поводи за радост и усмивки в Община Иваново, защото го заслужавате“, е отбелязала Ангелова в приветственото си слово.

Събитието с надслов „От Поломието до Дунав заедно“ е било уважено и от зам. – областния управител Валентин Колев, общински съветници от Иваново и кметове на кметства. 

По – късно всички са разгледали изложбата на местни производители на плодове и зеленчуци, вино и др. Събитието продължи в района на село Мечка с изпълнения на Райко Кирилов и неговия фолклорен състав.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама