Обявиха конкурс за управител на хотел „Каварна”

14:46, 28 авг 16 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Каварна обяви конкурс за възлагане на управлението на "Каварна" ЕООД – общинското дружество, което стопанисва едноименния хотел в морския град.

Конкурсът е обявен въз основа на решение на Общинския съвет от 2 август.

Основните изисквания към кандидатите са да имат висше образование - туризъм, икономика; образователна степен „бакалавър” или „магистър”. Те трябва да имат общ трудов стаж или професионален опит не по-малко от 5 години, както и минимум 3 години управленски опит. Друго изискване е през тези 5 години да не е реализиран негативен отрицателен резултат на управляваното от него търговско предприятие или да е допускал преразход по бюджет ако е управляваната структура е на бюджетна издръжка.

Според условията в конкурса, кандидатите трябва да не са осъждани, да не са лишени от право да заемат материално отчетна длъжност.

Владенеето на чужд език е предимство.

Документите за участие в конкурса се подават в запечатан плик в до 17 часа на 14 септември. Конкурсът ще се проведе на три етапа – по документи, предоставяне на бизнес-програма за развитието и дейността на “Каварна” ЕООД  за 3-годишен период и събеседване.

След като на заседание на Общинския съвет в Каварна през март бяха приети оставките на управителите на трите общински дружества, на тяхно място бяха назначени временно изпълняващи. 

Начело на „Каварна” ЕООД от 15 април е назначена Стефка Костадинова, която временно изпълнява длъжността управител.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама