Кметъла обеща да доведе Джон Лоутън в Дъбрава

16:32, 28 авг 16 / Любопитно 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, популярен като Кметъла, даде дума, че догодина ще доведе в благоевградското село Дъбрава легендарния Джон Лоутън.

Кметъла бе сред участниците на втория федтивал на рока "The Brava fest", който събра на площада в селото хиляди фенове на рока и хардрока.

"Обещах на моя колега Росен Георгиев, който ми е колега не само като кмет, но най-вече като обожател на хардрока, че ще съдействам на Благоевград и Дъбрава  догодина тук да забият Джон Лоутън и „Юрая хийп", каза Кметъла и взриви публиката в намиращото се на 4-5 километра от Благоевград китно селце. 

Цонко Цонев представи книгата си "Кметълски истории". До него на сцената неотлъчно бе кметът на Дъбрава Росен Георгиев, основен инициатор на фестивала.

Фестивалната вечер откри зам.-кметът на Благоевград Христина Шопова. В Дъбрава дойде и депутатът от ГЕРБ и областен лидер на партията Даниела Савеклиева.

Музикален фурор направиха Уикеда, които припомниха на феновете от различни възрастови групи "как се пие кафе с Боби". Звучаха и хитовете им „Обичам“, „Мариана“, „Спомени“.

Врамките на фестивала бе открита и изложба на млад художник. Тя е експонирана в една от стаите на кметството в Дъбрава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама