Хванаха трима да шофират след употреба на алкохол през почивните дни

10:54, 29 авг 16 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама водачи, употребили алкохол са установени през денонощието. В събота в 22,34 ч. на тел. 112 е получен сигнал за пътен инцидент на пътя В. Търново – Г. Оряховица. Изпратеният на мястото екип на "Пътна полиция" е установил лек автомобил, управляван от 30-годишния П. Г. от Долна Оряховица, с деформации в предната част и лек автомобил, управляван от 52-годишния И. И. от Велико Търново, с повреди в задната част. Пострадали няма.

Двамата водачи са изпробвани за упаотреба на алкохол, като пробата на И. И. отчела 1,70 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа.

В неделя в 02,40 ч. в село Мерданя е извършена проверка на лек автомобил, управляван от неправоспособния Д. Д. (32 г.) от Златарица. При проверка на водача за употреба на алкохол с техническо средство, апаратът е отчел 2,18 промила. Той е дал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа. По двата случая са започнати бързи производства. 

Водач, употребил алкохол установиха служители и на Районно управление – Полски Тръмбеш. В събота в 02,25 часа при провеждане на специализирана полицейска операция за проверка е спрян лек автомобил, управляван от 44-годишния Л. М. от с. Раданово. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1.35 промила.

Той е задържан за срок до 24 часа, като е отказал кръвна проба. По случая е започнато бързо производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама