Пожар изпепели животни във Велики Преслав

12:06, 29 авг 16 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Животни и фураж изгоряха при пожар в селскостопанска постройка на ул.”Райко Даскалов” във Велики Преслав, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен. Огънят е изпепелил 22 свине, 13 птици и един тон фураж, собственост на Г.Д. от същия град. Няма данни за умишлен палеж.

Същият ден е получено съобщение за пожар в местността “Под Манастира” в Шумен. Унищожени са 60 кв.м. разгърната площ на навес, изгоряла е и една свиня. Огнеборците погасили пламъците, които тръгнали заради небрежност при боравене с открит огън. Спасени са три сгради и животни.

През почивните дни са погасени пожари в сухи треви с село Денница, село Драгоево и в село Бяла река. В село Браничево е спасена 500 декара смесена гора, по пътя между село Пристое и Каолиново, са спасени посеви с 50 декара слънчоглед, загасен е и пожар в отпадъци в Каолиново, в село Царев брод, до село Енево, до Нови пазар, по пътя между Плиска и Каспичан. Всички пожари са без нанесени материални загуби. Екипи на пожарната са оказали и съдействие за пренасяне на двама болни от домовете им до линейките.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама