Гражданин на Израел е с опасност за живота след катастрофа

16:12, 29 авг 16 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гражданин на Израел, продължително пребиваващ в България, е с опасност за живота след катастрофа на пътя от Варна за Бургас. Мъжът е 70-годишен и е настанен във варненската болница „Св. Анна“ с 5 счупени ребра и разкъсан бъбрек. Опериран е, но състоянието му остава критично, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Катастрофата станала в събота около 14,15 ч. Израелецът шофирал „Опел“. Поради движение с несъобразена скорост при десен завой навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал лек автомобил „Хонда“, в което се возело румънско семейство.

Шофьорът му е с фрактура на лявата ключица, жена на 45 г. е получила контузии на главата, гърба и лявото рамо, момче на 20 години е с контузия в лумбалната област, а непълнолетно момиче е настанено в болницата „Св. Анна“ с фрактура на дясното бедро. За живота на четиримата няма опасност.

Общо 29 души са ранени в катастрофи през изминалите две денонощия. Турски гражданин зад волана на „БМВ“ е предизвикал пътен инцидент край Харамията, след като не спрял на „Стоп“ вчера. Той е ударил „Форд“, пътуващ към Бургас. Пострадала е пътничка на 49 години, която е с контузия на лявата ръка.

Около 13,15 ч. на пътя от с. Синдел за с. Юнак „Фолксваген“ с 49-годишен шофьор се е преобърнал поради движение с несъобразена скорост. С контузни наранявания са двама мъже и жена, които пътували с него.

Мотоциклетист на 45 години с „Харли Дейвидсън“ се е блъснал в предпазна мантинела вляво на автомагистрала „Хемус“. Той е с контузни наранявания, няма опасност за живота му. В предпазна мантинела вляво на същата магистрала е блъснал шофирания от него „Форд“ и румънец. Пострадала е жена на 31 години, която се возела на предната седалка. Тя е с комоцио, настанена е за наблюдение в болницата „Света Анна“.

Малко след 14 часа вчера на пътя за с. Оброчище, на около 500 метра преди местността Чатал чешма, 26-годишна водачка на „БМВ“ от Царево при завой надясно навлязла в лентата за насрещно движение и блъснала челно „Опел“. С контузия на ребрата е мъж от първия автомобил, с контузия на ключицата е пътничка от втория.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама