Кметът на Плевен връчи почетни плакети на двама олимпийци

08:32, 30 авг 16 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът Георг Спартански връчи на официална церемония в заседателната зала на общината вчера почетни плакети на двамата плевенски олимпийци Невяна Владинова и Тихомир Иванов и на неговия треньор Георги Гетов.

„Това, което имаме, е безценно богатство и трябва да направим така, че то да се реализира в пълен обем”, подчерта кметът. И добави, че е разтревожен от лошото състояние на спортната база в града.

Той изрази надежда, че Министерският съвет скоро ще отпусне средства за финансиране на втората фаза от изграждането на многофункционалната спортна зала, както и за ремонт на лекоатлетическата писта и помощната база към нея.

. Макар че сега се състезават от името на клубове в София и Свищов, а на Олимпиадата представяха цяла България, двамата таланти са започнали спортната си кариера в родния си Плевен, отбеляза още Спартански.

 

Предстои заедно с председателя на общинския съвет в Плевен Мартин Митев да им връчат официално и паричните премии , които общинският съвет гласува на сесията си на 25 август

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама