8 души преспаха в ареста в Добрич заради дрога

12:23, 30 авг 16 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
При общо пет проверки, полицията в Добрич задържа 8 души с наркотични вещества. Вчера следобед в района на ж.к. „Дружба” е извършена проверка на лек автомобил „БМВ” със силистренска регистрация.

В хода на проверката е установена суха тревна маса реагираща на марихуана с тегло 2,7 грама, амфетамин с тегло 2,2 грама и хапчета реагиращи на полевия тест на наркотичното вещество метамафетамин с тегло 3,3 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани криминално проявения Ф.К. на 27 год. от с. Черник, обл. Силистра, С.Д. на 24 г., Ф.Д. на 23 г. и И.И. на 31 г., и тримата от град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 23 часа по ул. „Дунав” в Добрич е извършена проверка на лек автомобил „БМВ”. В хода на проверката е установена марихуана с тегло 1,5 грама. С полицейска мяка за срок от 24 часа е задържан С.К. на 41 г. от Добрич. По случая е образувано досъдебно производство. Около 21:10 часа в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич е извършена проверка на 33- годишния Н.Я. от града.

В хода на проверката е установена суха тревна маса реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис с тегло 0,2 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа мъжа е задържан. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Същата вечер е извършена проверка на лек автомобил „Нисан” с добричка регистрация. Намерено е бяло прахообразно вещество реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин с тегло 0,3 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 21- годишния Е.А. от Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

По околовръстен път град Добрич е извършена и проверка на Д.Д. на 17 г. от Генерал Тошево. В него е открита свита цигара канабис. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама