Издирваната пловдивчанка не е откраднала, а преместила кутията с дарениета за лечение

13:22, 30 авг 16 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Случаят с издирваната пловдивчанка, която беше обвинена, че е откраднала кутия с дарение за лечение, се разплете. Припомняме, че вчера и полицията обяви, че търси съдействие от гражданите за разкриване кражба на парични дарения за лечението на болен пловдивчанин.

С съобщението на униформените се казва още, че на 12 април младата жена заблудила служители на търговска верига на ул. “Брезовско шосе” в Пловдив, че е представител на ангажираната с благотворителната кампания фондация и взела кутията с дарени пари.

Сигналът за изчезналата кутия е подаден лично от родителите на момчета, за което се събират пари за лечение.

След публикуваните от полицията снимки момичето, обвинено за кражбата, сама се е свързала с родителите на болният пловдивчанин. Тя публикува на страницата си във Фейсбук обяснение за случката.

„Това съм аз на снимката... но защо, пишете глупости без да знаете и да имате доказателства за подобно нещо. Кутията НЕ е открадната, а е взета от мен и е ПРЕМЕСТЕНА БЕЗ ДА Е ОТВАРЯНА на САВАНАТА с документите, който аз държа (на снимката) ,а родителите, на Ники (Мариела и Тoдор) , вече знаят за това. Изключително ми е неприятна ситуацията. Ники ми е приятел и не веднъж, аз също съм слагала кутии в негова помощ, за който кутии аз имам лично дадени документи от майката на Ники. Проявих самоинициатива без да информирам организационният комитет. Съжалявам за огромното объркване, което предизвиках“, пише момичето.

Майката на болния Ники също потвърди историята с обяснение в социалните мрежи. "Толкова съм и бясна, че няма повече накъде!!!! При все,че се познаваме лично и е идвала многократно на свиждания на Николай в болницата!Как може да постъпва като 5 годишно дете и да мълчи 5 месеца, при положение,че се вдигна толкова шум от медиите покрай тези случаи...Пълен абсурд! Бащата на Николай вече е сигнализирал на органите на реда за този развой и се надяваме скоро всичко да приключи благополучно", казва майката и затваря темата. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама