Обновяват електроразпределителната мрежа в Суворово

13:59, 30 авг 16 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Енерго-Про Мрежи“ реализира проект за реконструкция на въздушната мрежа ниско напрежение в град Суворово, област Варна. Техническите екипи подмениха 64 стоманобетонни стълба и монтираха 5000 метра усукани изолирани проводници, които са много по-устойчиви на неблагоприятни атмосферни условия.

Едновременно с рехабилитацията на съоръженията се изнасят и електромерните табла на границата на имотите, което дава възможност за регулярен отчет на консумираната електроенергия, без да е необходимо клиентите да осигуряват достъп. До момента електроразпределителната компания е инвестирала в проекта над 120 000 лева. До края на годината ще бъдат вложени още 35 000 лв.

Проектът за обновяване на електрическата мрежа ще осигури качествено и стабилно електрозахранване на жителите на Суворово. Реконструкцията ще доведе до минимизиране на възможността от възникване на аварии по съоръженията при влошаване на метеорологичните условия през зимата и ще създаде условия за присъединяване на нови клиенти към електроразпределителната мрежа.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама