Първи работен ден за депутатите

07:39, 31 авг 16 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Народните представители се събират за първия си работен ден след лятната ваканция. Третата парламентарна сесия ще започне както обикновено в 9.00 ч.

След дълга почивка традиционно парламентарните групи започват с изчитането на свои декларации, свързани със събитията и процесите, случили се във времето, в което парламентът не е заседавал.

Проектът за дневен ред за тази седмица включва 10 точки. Народните представители ще разглеждат на първо четене промените в Търговския закон и Закона за военната полиция. Депутатите ще гласуват на второ четене измененията в Закона за защита на класифицираната информация.  

Народното събрание предвижда и да закрие Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия.

Депутатите ще приемат и годишният доклад на Държавната комисия по сигурността на информацията относно цялостната дейност по състоянието на защитата на класифицираната информация в България през 2014 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама