Фандъкова: В ГЕРБ има много подходящи кандидати за президент, не съм само аз

10:02, 31 авг 16 / Политика 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В ГЕРБ има много подходящи кандидати за президент, не съм само аз. Благодарна съм, че са ме посочили много колеги, но и аз мога да посоча много имена, които са подходящи. Всички хора в ГЕРБ, които имат подходящ политически опит и имат доверието на гражданите и голямото доверие на ЕК са подходящи.

Това каза в ефира на Нова телевизия кметът на София Йорданка Фандъкова по повод евентуалното ѝ издигане за кандидат-президент на управляващата партия. От ГЕРБ ще представят официалната си кандидатура на 2 октомври.

„Много е важно да се оценява обстановката и да не се оголват места, които са важни за хората“, допълни Фандъкова относно изборът на човек от ГЕРБ, който да се бори за „Дондуков“ 2 и допълни, че издигането на кандидатурата ѝ не е на дневен ред в живота ѝ.

Въпреки настояването на водещите тя не разкри нищо повече по темата. Тя подчерта, че в края на летния сезон има много работа, свързана с подобряването на инфраструктурата в столицата и не мисли за президентската надпревара.

Относно ремонтите в града, които са на финалната права, кметът на обяви, че до края на деня ще бъдат премахнати стесненията на булевард „Цариградско шосе”. Ремонтните дейности обаче щели да продължат до 6 септември.

По повод на протестите заради презастрояване в квартал „Младост” през изминалите седмици, столичният кмет заяви, че предстоят промени в устройствения план. С тази задача вече се е заел екип от специалисти, който ще съгласува решенията си и с граждански организации.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама