Нов човек в щаба на "Дунав", ясни са всички подробности за контролата с "Динамо" Букурещ

11:22, 31 авг 16 / Спорт 25 689 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нов човек влиза в щаба на "Дунав". Това е Светлин Симеонов, който ще подпомага дейността на изпълнителния директор Ивайло Петков по отношение на спортно-техническите въпроси.

Симеонов всъщност не е съвсем нов за "драконите". Той бе част от русенския отбор, който преди години се състезаваше във втория ешелон, а преди това има сериозна кариера в "Ботев" Враца, "Спартак" Плевен, "Локомотив" София, "Черноморец" Бургас, както и в "Алания" Русия и "Аданаспор" Турция.

Вече са уточнени всички подробности свързани и с приятелската среща между "Дунав" Русе и "Динамо" Букурещ.

Двата отбора ще се срещнат в паузата в първенствата на България и Румъния за мачовете на националните отбори в квалификациите за Световното първенство по футбол в Русия през 2018 г. Двубоят между водачът в класирането на родния елит и втория в подреждането в северната ни съседка ще се състои на 1 септември, четвъртък, от 18 ч. на стадион "Динамо" в румънската столица.

За него треньорският щаб на русенския тим няма да може да разчита на някои от своите футболисти.

Бранителят Тейнур Марем се наложи да бъде заменен принудително в срещата с "Черно море" (3:0). Той е преминал ядрено-магнитен резонанс, след който е станало ясно, че не се касае за разтежение или разкъсване, а само за навехване. Въпреки това му бе дадена по-дълга почивка.

Нападателят Бранимир Костадинов пък все още очаква специална маска, с която да играе, докато се възстанови напълно. Припомняме, че той е със счупената лицева кост след сблъсък с противников играч по време на срещата с "Пирин" Благоевград (1:0).

Междувременно Ангел Здравчев бе преотстъпен в състава на "Литекс" Ловеч, където до края на календарната 2016 г. ще трупа необходимите му игрови минути.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама