След 20 години в затвора - директно на първия ред на "Оскар"-ите

01:45, 01 мар 17 / Свят 25 232 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Крадец рецидивист, който прекарал 20 години в затвора, бил на първия ред на „Оскарите”, пише във вторник порталът Ти Ем Зи (TMZ), цитиран от БГНЕС.

Тъмнокожият Хари Алън Ко бил сред група туристи, които режисьорите на шоуто завели, без да бъдат предупредени по-рано, на церемонията по връчването на годишните кинонагради на Американската академия за киноизкуство, за да проследят реакцията им. Една от жените нарече Хари свой годеник, а актьорът Дензъл Уошингтън, след подсказването на водещия Джими Кимел, дори ги обяви за съпружеска двойка.

Както успял да научи Ти Ем Зи, жителят на Чикаго влиза за първи път в затвора през 1994 година за кражба. През 1997 година извършва кражба отново и заради утежняващи обстоятелства влиза в затвора за 25 години. В началото на тази година Хари получава намаление на присъдата и излиза на свобода на 23 февруари.

Тазгодишната церемония ще се запомни с един от най-големите гафове в историята си.

На 89-тата церемония по връчване на наградите за киноизкуство „Оскар” актьорите Уорън Бийти и Фей Дънауей трябваше да обявят филма победител. Те отвориха подадения им плик и прочетоха, че наградата се присъжда на „Ла Ла Ленд” на режисьора Деймиън Шазел.

След това обаче, когато целият екип на получилият вече 6 награди мюзикъл беше на сцената и благодареше, организаторите обявиха, че е станала грешка. Наградата всъщност е присъдена на „Лунна светлина” на Бари Дженкинс. Отговорност пое одиторската компания "ПрайсУотърхаусКупърс", като обясни, че объркването се дължи на „човешка грешка”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама