Наложиха 1000 лева глоба на мъж за хулиганство

16:31, 01 мар 17 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За непристойни хулигански действия спрямо дежурна медицинска сестра Районният съд във Варна наложи глоба на 31-годишен мъж. Той се държал обидно с медицинския персонал на 3 септември 2015 г. в една от детските клиники на университетската болница „Света Марина“.

Мъжът отишъл на нерегламентирано свиждане вечерта в болнична стая, където било настанено за лечение новороденото му дете, още едно бебе и техните майки. Когато дежурната сестра влязла за манипулации в стаята, направила забележка на подсъдимия и още една посетителка да напуснат, защото в стаята се лекуват две малки бебета, които лесно могат да бъдат заразени. Подсъдимият се ядосал, тръгнал заплашително към медицинската сестра, като започнал да отправя обиди и различни закани към нея. Непристойното деяние е извършено на публично място и е било възприето от други присъстващи там хора, уточниха от пресслужбата на съда.

 Подсъдимият е с чисто съдебно минало. За извършеното престъпление Районният съд във Варна го призна за виновен, като го освободи от наказателна отговорност и му наложи административно наказание – глоба в размер на 1000 лв.  Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама