Ограничават движението в Пловдив заради изборите

07:30, 26 мар 17 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двете районни избирателни комисии работещи на територията на област Пловдив (16-та и 17-та РИК) са разположени в Международен панаир-Пловдив. За осигуряване безопасността на движението и охраната на изборните материали при предаването им след изборния ден, е създадена организация за временно ограничаване на движението на моторни превозни средства в районите на двете районни избирателни комисии, както следва:

За 16 РИК в района на международен панаир Пловдив: Ограничаване спирането и паркиране на МПС по бул. “България ”- юг в участъка от бул. “Цар Борис ІІІ Обединител” до мост “Адата” за времето от 19:00ч. на 26.03.2017 г. до приключване дейността на РИК № 16 по приемане на изборните материали.

За 17 РИК в района на международен панаир Пловдив: Временно ограничаване на движението, спирането и паркиране на МПС по бул. “Марица”- север в участъка от бул. “Цар Борис ІІІ Обединител” до мост “Адата” за времето от 19:00ч. на 26.03.2017 г. до приключване дейността на РИК № 17 по приемане на изборните материали.

Забранено е паркирането на моторни превозни средства в непосредствена близост до секциите, както и оставянето на вещи без надзор.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама