Шофьор избяга от катастрофа в Попово

10:47, 29 мар 17 25 680 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шофьор блъсна пешеходец в Попово и избяга от местопроизшествието. Инцидентът е станал вчера малко преди 11 часа на обед на кръстовище в града, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Автомобилът блъснал 36 годишен мъж от Търговище, след което водачът напуснал мястото. 

Пострадалият  е откаран в болницата в Търговище с фрактура на левия крак. При последващи полицейски действия е установено, че автомобилът предизвикал катастрофата е "Фолксваген" с търговищка регистрация, а шофьорът е  А.М. на 26 години  от село Крепча в община Опака,

По случая е образувано досъдебно производство.

Две бързи производства са образувани срещу пияни шофьори, хванати през изминалата нощ при полицейски проверки. В рамките на по-малко от половин час на улица "Кюстенджа" в Търговище патрулът спрял една и съща кола. Първо зад волана бил 25 годишен шофьор от село Кралево. При него дрегерът отчел 1,83 промила алкохол. След това същото возило отново било спряно, но на шофьорското място бил 27 годишен, отново от същото село, без книжка и с концентрация на алкохол 1,35 промила. 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама