Великденска изложба базар представят в детска градина „Космонавт” – Шумен

07:30, 06 апр 17 / Култура 25 1683 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изложба базар под наслов „Тринадесет идеи за пъстър Великден“ ще бъде открита  в детска градина „Космонавт“ на 7 април от 17:30 часа.

Поводът е предстоящият християнски празник Великден, като паралелно с това ще бъде представена една от дейностите по Европейския проект на тема: „Детската градина – лост за бъдещото образование на детето”, по която работи детското заведение.

Предстоящото събитие  обединява творчеството и креативността на  педагогическите екипи на 13-те групи в детската градина, като идеята е с оригинално украсените великденски яйца и празнични аранжировки малчуганите да зарадват родителите си и гостите на ДГ „Космонавт“.

„Това е един своеобразен ден на отворените врати в детската градина”, обясни директорът на детското заведение Дарина Димитрова и добави, че „една от целите на тази инициатива е да се  насочи вниманието на родителите към ползата от съвместната работа на детската градина и семейството за развитието на децата, както и в  търсенето на различни начини за партньорство .”

Снимка:Topnovini.bg 

„Регламентът на тази дейност е замислен така, че родителите и техните деца  да посетят и разгледат изделията, които са аранжирани във всяка една от залите на детската градина.

Малките възпитаници очакват този ден с голямо нетърпение, защото се подготвят старателно да покажат и свои изделия, изработени от плат, глина и хартия.

За положеното старание ги очакват специални изненади.

Желаем им успех!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама