Национално сдружение "Недвижими имоти" организира юбилеен форум по повод 25 години от създаването си

14:36, 06 апр 17 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Национално сдружение "Недвижими имоти" (НСНИ) ще отбележи с тържествен юбилеен форум днес в София 25-ата годишнина от създаването на организацията, съобщиха за Topnovini.bg от сдружението.

От 1992 г. сдружението дава началото на професионалния пазар на недвижими имоти в България.

Професионалният форум, наречен "25 години НСНИ - четвърт век история и постижения на професионалния пазар на недвижими имоти в България" започна днес своята работа в столичния "София Хотел Балкан".

Форумът е отворен за всички професионалисти в областта на недвижимите имоти и свързаните с него браншове. Във форума участват фирмите, членуващи в НСНИ, управители и собственици на агенции, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, председателят и членовете на УС на НСНИ и всички предходни председатели, експерти от браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти.

На юбилейния форум присъстват още и представители на държавни и обществени институции, на министерства, на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, Нотариалната Камара, Камарата на строителите в България, Камарата на архитектите в България, работодателските организации, банки и др.

Национално сдружение "Недвижими имоти" се стреми към демократична регулация на бизнеса чрез регламентиране на професията "брокер на недвижими имоти" и създаването на професионален регистър. През 2010 г. НСНИ въведе в България Европейския стандарт за услуги, предоставяни от брокери на недвижими имоти, БДС EN 15 733.

Центърът за професионално обучение на НСНИ работи активно за професионалното обучение и квалификация на агентите за недвижими имоти, като дава възможност на лицата с професионален опит и знания да положат изпит за валидиране на знания и да получат държавен ценз за владеене на професията "Брокер на недвижими имоти". НСНИ е партньор на утвърдени наши университети като УНСС, УАСГ, Икономически университет-Варна и дава възможност на амбициозни млади специалисти да навлязат в бизнеса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама