Кирил Домусчиев: Атаките не ме вълнуват и не смятам да отговарям

15:52, 06 апр 17 / Спорт 25 672 Шрифт:
Автор:

С тържествена церемония "Лудогорец" откри новия си супер модерен спортен комплекс. След откриването пред журналисти собственикът на клуба Кирил Домусчиев заяви, че в базата са инвестирани общо 25 милиона лева, като само разширението струва 15 милиона лева. Той посочи, че тепърва ще има и още подобрения като хотел-общежитие, който ще се построи до първия комплекс, за да имат всички условия за почивка и релакс играчите и юношите на "Лудогорец".

Кирил Домусчиев заяви още, че целта на ръководството на клуба е да се създадат възможно най-добрите условия за работа и изрази надежда, че треньорите  ще докажат, че го има българския треньор. „Ще се радвам да имаме новата българска генерация на Дяков, на Марселиньо, създадени в тази школа. Каквото е било необходимо да положим основите сме го направили, оттук нататък тези въпроси към треньорите и ръководителите на базата.“, отбеляза Домусчиев.

Той подчерта, че продължава и строителството на стадиона, като до юни е предвидено сектор "В" да бъде пуснат и поетапно да започне изграждане на другите два сектора, включително и сектора за гости. Собственикът на "Лудогорец" допълни, че в следващите години ще продължават да влагат не малко пари за развитието на футбола.

Във връзка с нападките срещу клуба Кирил Домусчиев заяви, че простотията в българския футбол е прекалено много и всеки клуб трябва да гледа себе си. Той бе категоричен, че атаките не го вълнуват и не смята да отговаря. „Казах, че ще направим база, направихме база, изграждаме стадион, багерите дойдоха. Не ме занимавайте с простотии, с кредитни милионери, разследвани лица или такива, които са известни със своята неизвестност. Не ме вкарвайте в такива неща. Не ми е на нивото да коментирам", допълни Домусчиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама