20-годишната Дарина Скот мечтае за кариера в киното

13:55, 02 май 17 / Любопитно 25 760 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тя е на 20 години, красива е, блондинка и е част от един привилегирован клан на "синове и дъщери" на известни лица. Как се казва ли? Казва се Дарина Скот.

Нормално е да се чудите коя е тази млада жена, но без никакво съмнение познавате коя е тази фамилия.

Дарина е всъщност дъщеря на известната френска певица Силви Вартан и на актьора и продуцент Тони Скот. Неин полубрат е Давид Холидей ( от брака на Силвиs с френската рок легенда Джони Холидей - бел. ред), а племенници й са Илона, Ема и Камерън Смет. Една твърде известна фамилия, където Дарина съвсем естествено намери своето място. Дарина е родена в България, родната страна на Силви Вартан, и е само на седем месеца, когато е осиновена от звездната двойка. Тя израсна в Щатите, където прекара детството си под закрилата на майка си. Но както всички момичета на нейната възраст Дарина присъства много в социалните мрежи и по-специално в Инстаграм. В интервю за списание "Гала" Силви Вартан споделя: В момента е в този етап от живота когато на тези години всичко ти се вижда сложно,.... а тази отдаденост на мобилния телефон, постоянно е в ръката й, дори и по време на обяда".

На 20 години блондинката мечтае за кариера в киното. Всъщност в момента учи в Лос Анджелис с надеждата да стане режисьорка. Страстта към седмото изкуство е наследена от баща й. Младата жена обича също така и музиката, както майка си. Дарина бе забелязана по време на нейното участие в Coachella, а също и чрез постването на снимките й в социалните мрежи. Това е само началото, остава да видим как ще се развие професионалния й път.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама