Награждават победителя в световния шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище

13:33, 28 май 17 25 561 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В последния ден на Световен шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2017 концертната програма е с начален час 20:00 часа. Първа на сцената ще излезе популярната млада изпълнителка ДАРА, а след нея - група „АТЛАС“. Подгряваща заря ще започне в 21:45 часа, а след нея ще бъде свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Казахстан. Последната вечер на Световния шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище, България‘ 2017 ще продължи с официалното награждаване на победителя и концерт на българската рок група „THE DOCTORS“.

Световният шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище, България‘2017 започна в петък. За първа година на площада ще е позиционирана шатра с над 200 седящи места.  За консумация ще се предлагат различни видове бира, прясно изпечен хляб от Панагюрски производител, както и над 15 вида традиционни месни продукти, приготвени на скара с дървени въглища.

Организатор и финансираща Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България'2017 е Община Панагюрище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама