От „Топлофикация Перник“ АД изразиха съболезнования към семейството на загиналия работник

14:32, 27 юни 17 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Макар и да знаем, че болката на близките е огромна и нищо не би могло да я заличи, цялото ръководство на „Топлофикация Перник“ АД заедно с всички свои звена би искало да изкаже най-искрените си съболезнования към семейството на загиналия, предаде БГНЕС.

Това се заявява в съболезнователен адрес. От „Топлофикация Перник“ посочват, че работникът от началото на месеца е работил към звено „Пресевно-обогатителен възел“ на предприятието, което тепърва се изгражда и развива. Смъртта му е настъпила при трудова злополука вследствие от токов удар по време на изпълнение на своите служебни задължения.

Ръководството на „Топлофикация Перник“ АД уверява всички, че спазва необходимите условия за безопасност на труда, но за съжаление такива трудови инциденти се случват при подобен тип дейности.

Ангажираме се да съдействаме, с каквото можем на семейството, осъзнавайки, че никоя помощ не би могла да компенсира тяхната загуба. Случилото се е трагедия и за нас - неговите колеги и приятели. Още веднъж поднасяме дълбоките си съболезнования, заявяват от ръководството.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама