Марешки поиска държавни бензиностанции

12:41, 13 сеп 17 / Политика 25 533 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Веселин Марешки поиска държавни бензиностанции и 300 лв минимална пенсия, за да напусне мястото си на заместник-председател на Парламента.

Лидерът на ВОЛЯ разпространи идеята си и в статус в социалните мрежи:

"Държавата се управлява по схемата на три тройки - Трите прасета, Тримата идиоти и Тримата глупаци. Първите са събирателен образ на корупцията, на безхаберието, на довеждането на българските граждани до нищета и всичко лошо, което се случва в държавата. Втората тройка, както самите управляващи наричат своите партньори, са тримата идиоти. Не казвам имена, да не се обиди някой - просто така си ги наричат в кулоарите. Тримата глупаци са събирателен образ на тези човечета, готови по всяко време и на всяко място, да излязат да наговорят всякакви глупости и да наклеветят всички - от министър-председателя до някоя партия или човек.

ВОЛЯ не се вписва с тази среда. Ние не сме като тях. А на тях им клокочи отвътре да ни махнат от пътя си. И понеже някои много настояват да се откажа от мястото си на заместник-председател на Народното събрание, днес обявих, че съм готов да го направя, ако бъдат изпълнени две условия веднага - днес, утре. Първо, да се вднигне минималната пенсия на 300 лева, и да се създаде държавна верига от бензиностанции. Ако управляващите изпълнят това и парламентът го гласува - ще напусна веднага поста си."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама