''ВОЛЯ'' не подкрепя антикорупционните закони на ГЕРБ и БСП

13:19, 25 окт 17 / Политика 25 494 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лидерът на ''ВОЛЯ'' Веселин Марешки направи днес изказване в Парламента, коментирайки антикорупционните закони, които предлагат от ГЕРБ и БСП. Ето какво каза Марешки по темата в част от изявлението си:

"Картели, корупция, контрабанда са проблеми, създадени от всички управлявали България в годините на прехода. Борбата с тях беше основа на предизборната програма на ВОЛЯ. Това е и причината да бъдем представени днес в българския парламент.  Как ще борим контрабандата, когато искате да създадем орган, в който тези, които толерираха корупцията, ще назначат за шефове поредните си братовчеди, шуролейки, стринки и всякакви други? Как ще борим контрабандата, когато за шефове на ресорната комисия са назначени хора, които са уволнявани за несправяне и лоши резултати?"

'' И двата законопроекта са безсмислени и еднакви, защото за нас ГЕРБ и БСП са едно. Един и същ е животът на България, едни и същи са пенсиите, една и съща е корупцията, проблемите в здравеопазването, образованието, полицията. Нищо не се променя, независимо колко пъти още ще се извъртите на власт, с подкрепя на едни или други политически формации.''

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама