Полицията разследва Силвестър Сталоун

12:52, 21 дек 17 / Любопитно 25 479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицията в САЩ потвърди, че разследва актьорът Силвестър Сталоун за сексуално посегателство.

Силвестър беше обект в полицейския доклад, подаден миналия месец от 50-годишна актриса, която твърди, че легендата я е награбил в кабинета си в Санта Моника през 1990 г.

Полицаите съобщиха за The Blast, че ще бъде трудно да се съберат доказателства, защото предполагаемото престъпление се е случило отдавна, но те ще направят всичко по силите си.

Делото ще бъде разследвано и представено на окръжния прокурор за разглеждане по обвинения.

Вътрешни хора твърдят, че 71-годишният актьор е имал връзка с жената и дори я е взел с него в Израел, когато е снимал "Рамбо III", но той се е разделил с нея, когато е разбрал, че има съпруг.

Ако разследването стигне до заключение, че твърденията са неверни, те ще променят статута на звездата на жертва.

А адвокатът на Силвестър вече потвърди, че ще настоява жената да бъде преследвана за подаване на фалшив доклад.

Актьорът от "Крийд" не може да предприеме никакви наказателни действия, докато разследването не приключи, но му беше казано, че може незабавно да обжалва граждански делото.

Новините за разследването идват месец след като говорителят на актьора Мишел Бега твърди, че събитията категорично "никога не са се случили".

Тя каза: "Това е абсурдна, категорично фалшива история. Никой не е бил наясно с тази история, докато не беше публикувана днес, включително и г-н Сталоун, който никога досега не се е свързал с властите или с никого по този въпрос. Никога не се е случвало.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама