Йоланда Хадид подарява кристали по Коледа

13:50, 21 дек 17 / Любопитно 25 1043 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

53-годишната звезда, майка на Гиги Хадид, Бела Хадид и Ануар Хадид, е решила да подарява лични кристали за Коледа на всеки от семейството и близките си приятели.

Говорейки за Коледа, тя сподели: "Обичам да подарявам кристали. Миналата година подарих личен кристал за всеки близък.

Мисля, че това е единственото време от годината, когато цялото семейство се събирате да печете бисквити, да приготвяте вечеря и да играете игри.

За мен е много важно всеки да отдели известно време за благодарност и другите членове на семейството да разберат колко ви е грижа за тях и да знаете какво означава да сте заедно".

Хадид, която беше диагностицирана с Лаймска болест през 2012 г., също заяви, че всичките й подаръци идват от "мястото на изцеление".

Тя сподели за вестник "New York Post": "Знаете ли, очевидно поради житейския ми опит през последните шест години, материалните неща наистина нямат никакво значение за мен.

"Всички мои подаръци наистина идват от мястото на изцеление. Имам домашно етерични масла с дифузьор, които съм дала на всички мои деца.

"Всяко етерично масло има лечебна цел, затова мисля, че това е страхотен подарък, защото това е нещо, което издига здравето и настроението."

Междувременно Йоланда разказа, че в дома й има празнична традиция да прави домашни деликатеси с децата си.

Тя каза: "Любимата ми почивка е да правя домашни мезета, това е нещо, което съм правила с децата си, откакто са се родили.

Това е един вид ритуал, който правим всяка година, когато седяме около трапезата, просто стоим, говорим и ядем, сипваме си хубава чаша вино и просто говорим за живота."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама