Робърт де Ниро: Тръмп е идиот

09:32, 11 яну 18 / Свят 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Една от най-големите американски кинозвезди Робърт де Ниро отправи за пореден път куп обидни квалификации по адрес на президента на САЩ Доналд Тръмп по време на церемония по награждаването за филмови рецензии.

Докато представяше легендата Мерил Стрийп и коментираше най-новия й филм "Секретно досие", Де Ниро не се стърпя и използва момента, за да изрази критиката си към американския държавен глава, сравнявайки го дори с бебето от анимацията "Бебе Бос".

"Този идиот е нашият президент. Той е като изваден от "Новите дрехи на краля". Този човек е пълен глупак. Правителството ни днес, оглавявано от прототипа на “Бебето Бос” постави пресата под обсада, подигравайки се с нея, и опитвайки се да я дискредитира чрез абсурдни атаки и лъжи. Но отново, точно както през 1971 г., пресата се опълчи, демонстрирайки смела и точна журналистика", заяви двукратният носител на "Оскар", който не за първи път избухва гневно срещу милиардера.

Миналата година той неколкократно изрази мнение, че Тръмп е "опетнил и принизил президентската институция" до сюрреалистично ниво, както и че някога страната му е била като "вдъхновяваща и душевно обогатяваща драма", но сега се превърнала в "малоумна траги-комедия".

По време на предизборната кампания пък Де Ниро участваше във видео, в което нарече Тръмп глупак, прасе, куче. „Той говори за това как иска да удря хората в лицето. Е, аз бих искал да го ударя в лицето“, каза тогава актьорът, припомня БГНЕС.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама